THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Funeralis : Gateways to Esoteric Light

Стрийм: Funeralis : Gateways to Esoteric Light

Чилийската блек метъл банда Funeralis разкри за свободно слушане  предстоящия си втори дългосвирещ албум, „Gateways to Esoteric Light“.
Очаква се студийното заглавие да бъде официално издадено утре,  на 1-ви декември,  чрез лейбъла Schattenkult Produktionen, като ще бъде наличен в дигитален формат и на физически носител – лимитиран брой двоен 12″ винил и CD Digipack.

Албумът е концептуално продължение на „Lvminis Serpens Caeremonia“. В него можем да вивдим разкриването на индивидуалната лиучност пред непознатото и жертвата, която трябва да падне, да се надигне и да се сблъска и след това да се възроди с нова сила. Става дума за куража на духа, който отделя това, което е вече установено от реалните ценности, за непоклатимата воля за неизбежно пробуждане. Предизвикателна визия, придружена от тайни. Второ раждане, погребението на живот без живот. Път, по който никога не е пътувано преди, преминаващ през неизвестната болка на слепотата.

„Gateways to Esoteric Light“ е размисъл за издигане на духа, превръщането в ново същество чрез предизвикване на собствената ти същност чрез забранени мисли. Да не се страхувате от желанието да завладеете напълно това, което живее във вас и все още е неизследвано. Чуйте това, което никога досега не сте чували, и се освободете. Изгорете остатъците от вчера, изградете утре, изградете своята собствена империя.
Погледнете нагоре и оставете след себе си онова, което ви е свързало в мълчание, поемете контрола над собствената си тъмнина и я накарайте да блести във вас, разредете агонията, погълнете времето, в което вечността е в нашите ръце, потърсете целта и се бийте с огнена душа докрай.

Тази творба е вдъхновена от откриването на вътрешното Аз към пътя на последствията и убеждението за собствените идеали. Духовното изкачване, унищожаването на егото, луцифериански гнозис, общо десет магически песни, обвити в мъдрост. Посветен на окултното братство, херметично и практикуващо древните доктрини.

Линк за поръчка: https://schattenkult.bigcartel.com

 

Съдържание на албума:

1.The Key of Salvation 07:58
2.From the Ashes the Phoenix Flames Rises 10:02
3.Esoteric 06:30
4.Campanis ov Liberatio 05:31
5.I am 06:47
6.Through the Silence Mystery 05:26
7.Nigredo 09:56
8.Portal of Life & Death 08:21

 

Официален стрийм на албума в YouTube:

 

Полезни връзки:
Facebook: https://www.facebook.com/funeralis.616
Bandcamp: https://funeralis616.bandcamp.com
Instagram: https://www.instagram.com/funeralis.616

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.