THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия албум на Culted

Премиерен сингъл от предстоящия албум на Culted

Интернационалната блек/индъстриъл/дуум метъл банда Culted разкри премиерен сингъл от предстоящия си трети дългосвирещ албум, „Nous“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 26-ти февруари 2021-ва година чрез лейбъла Season of Mist, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител – CD Digipack и 12″ плоча.
Вокалите и повечето инструменти са записани и обработени в домашните студиа на членовете на Culted в Швеция и Канада. Барабаните са записани от Len Milne в Bedside Studios, Канада.
Мастерирането на музиката в албума е поверено на John Golden от Golden Mastering (Neurosis, Melvins, Sonic Youth).

„Nous“ е албум, роден в смут, след като членовете на групата преживяват период на екстремни лични преживявания, както психологически, така и физически. Процесът на създаване е съпътстван от болести, смърт и произтичащите от това екзистенциални кризи. Вместо да предопределят посоката, която CULTED ще поеме с третия си дългосвирещ албум, групата позволява на музиката да говори сама за себе си, тъй като в крайна сметка се насъбира органично. „Nous“ е резултат от опитите на създателите му да унищожат или игнорират егоиката (онова бърборене и всичко извън чистото съзнание, което се опитва да ви саботира мира и да ви ограби момента) и вместо това се отварят за неидентифицируемата и безименна муза на звука.

Линк за поръчка: https://redirect.season-of-mist.com/CultedShop

Съдържание на албума:

1.Lowest Class
2.Lifers
3.One Last Smoke
4.Ankle Deep
5.Black Bird
6.Opiate The Hounds
7.Maze
8.Crown Of Lies
9.The Grid
10.Crush My Soul (Godflesh Cover)

Премиерният сингъл, „Lifers“.
Бандата коментира парчето:
„Песента ‘Lifers’ е нашата най-директна експресия. Песента признава своя дълг към екстремните метъл гиганти от нашето минало, като същевременно изследва пътя на отличителния и понякога разделящ се от цялото артист, индивидуалист и естет. Лирически, ‘Lifers’ празнува дълбоките рани на изкуството и артиста.“

 


Полезни връзки:
https://www.facebook.com/Culted
https://www.instagram.com/culted_official
https://www.culted.bandcamp.com 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.