THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия албум на DSKNT

Премиерен сингъл от предстоящия албум на DSKNT

Швейцарското блек метъл дуо DSKNT , покровители на бездната, се завръщат с премиерен сингъл от втория си дългосвирещ албум, „Vacuum γ-Noise Transition“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 5-ти февруари 2021-ва година чрез лейбъла Sentient Ruin Laboratories, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител – плоча, аудиокасета и компактдиск.
Записът, смесването и мастерирането на албума са извършени от DKSNT Industry.
Вокалите са изпълнени от Quasar и са записани в студио OSA Crypt.
Обложката е творба на AntïGraphic.

„Vacuum γ-Noise Transition“е всепоглъщащ кошмар на могъщо звуково унищожение, заченат в най-скритите кътчета на здравия разум. Унищожаващият реалността албум се оформя като тъмна и многоизмерна халюцинация, дълбоко в най-загадъчните и ужасяващи истини на реалността – място, където ентропията и хаосът приемат почти телесни и хиперреалистични форми, превръщайки се в емпирични закони и аксиоми на всички проявления в него с музика, служеща като отвратителен математически ключ, който позволява на слушателя да отключи това царство отвъд и да „види“ ужасите, които населяват реалността извън обсега на петте сетива и на земното измерение. Вълнуващ и опустошителен отвъд обикновеното разбиране,
„Vacuum γ-Noise Transition“ приема отвратителната си форма чрез опустошителен лабиринт от добре направлявани китарни фрактали, изчезващ композиционен деконструкционизъм и нечовешки хоризонт на с нанизани събития от гниещи звукови пейзажи и подтискащи атмосфери, които разграждат слушателя парче по парче, издевателствайки над ума и душата поотделно, за да се разпаднат в отражението на другия. Донякъде претендиращ за факела на абсолютно авангардно насилие и отвращение, подобно на групи като Deathspell Omega и Portal, опустошителният албум е всеобхватен и сензорно унищожаващ шедьовър, който превръща това наследство от слухови мерзости в най-неизбежното бъдеще и неизбежни заключения, преоформяйки ДНК-то на сюрреалистичния екстремен метъл, какъвто го познаваме, и пулверизира всичките му вече известни прагове чрез странно преживяване извън тялото, ритуализирано чрез тотално слухово бягство.

Линк : https://bit.ly/2VB2AQr

Съдържание:
1.Spin
2.Deconvolution J_ψ
3.Transition K0 [Part I]
4.Θ-Noise – Phase Shift
5.Transition Ω- [Part II]
6.Deconvolution Ξ-0 [Part II]
7.Spore

 

Премиерният сингъл , „Θ-Noise – Phase Shift „:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.