THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия EP запис на Emma Ruth Rundle и Thou

Премиерен сингъл от предстоящия EP запис на Emma Ruth Rundle и Thou

Американската изпълнителка Emma Ruth Rundle и сънародниците ѝ Thou обявиха издаването на новия си EP запис, „The Helm of Sorrow“, акомпаниращ родения от общата им колаборация албум, „May Our Chambers Be Full“, издаден през октомври тази година.
EP записът отново се разпространява чрез лейбълите Sargent House и Sacred Bones Records, като е наличен в дигитален формат и на физически носител – 12″ винил. Заглавието се разпространява самостоятелно от 15-ти януари 2021-ва година, като в момента е и подарък към специалната „DIEHARD“ версия на „May Our Chambers Be Full“.

Обложката на албума е създадена в колаборация с фотографа Craig Mulcahy от Ню Орлийнс.
Безличните, безполови модели са използвани, за да се подчертае това всеобхватно състояние на двусмислие и емоционални колебания и образите, попадащи някъде между съвременната висша мода и класическия Ренесанс.

Отново ,“The Helm of Sorrow“ борави с подобна, много фина линия както в музикално, така и в тематично отношение. Докато стандартното изпълнение на Ема Рут Ръндъл е комбинация от фолк музика, повлияна от рок, музиката на Thou е най-вече позната със своята ниска тоналност и дуум слъдж звук, което прави творбата насочена към ранните 90 години на сиатълското звучене в жанра, запазвайки в същото време идентичността на музикантите непокътната.

Съдържание:
1.Orphan Limbs
2.Crone Dance
3.Recurrence
4.Hollywood

 

Премиерният сингъл, „Hollywood“:

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.