THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Witchthrone : Witchthrone

Стрийм: Witchthrone : Witchthrone
Унгарската блек метъл банда Witchthrone разкри нов и последен поред  сингъл от предстоящия си едноименен EP запис. Очаква се заглавието да бъде официално издадено в дигитален формат и на физически носител в близко бъдеще, като за момента не е ясна точна дата на издаване, нито дали ще бъде разпространено с участието на лейбъл или самостоятелно от групата. Създадена през 2019-та от петима запленени от силата на блек метъл музиката музиканти, Witchthrone дава зявка за екстремна група с вкоренена ярост и сурова атмосфера, която е съвсем явна в дебютния им запис.

Съдържание:
1. Circle
2. Shallow
3. Failing Conscience
4. Horns

Всички песни от миниалбума са налични за свободно слушане в YouTube, като всеки сингъл е придружен от официално видео. „Circle“: „Shallow“: „Failing Conscience“:   Премиерният  и последен сингъл, „Horns“: Състав на групата: Gábor Bencsik: барабани Gergő Gerócs: вокали Árpád Németh: китари Gergely Boros: китари Ádám Péczi: бас Полезни връзки: Facebook: https://www.facebook.com/witchthronecult Bandcamp: https://witchthronecvlt.bandcamp.com Instagram: https://www.instagram.com/witchthronecult/

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.