THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Zvijer : Navia (Zadah Jalovog Svijeta)

Стрийм: Zvijer : Navia (Zadah Jalovog Svijeta)

Босненското блек метъл дуо Zvijer издаде втория си дългосвирещ албум, „Navia (Zadah Jalovog Svijeta)“.
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Seance Records, като е налично в дигитален формат и на физически носител.
Смесването и мастерирането на албума е осъществено от мултиинструменталиста Insanus в хърватското InsArt Records, което е и негова собственост.
Обложката е творба на Ainul Iblis.

Звярът чакаше, дебнейки в мрака и настръхнал от собствената си дива природа, поразяваща с чисто новия албум „Navia (Zadah Jalovog Svijeta)“. Knjaz (Hibernum, Macabrum, Odium Malum, Suton, Sahrana, ex-Satan, Purifict, ex-Chains, ex-Goat Ritual, ex-Black SS Vomit) и Insanus ( Ashes You Leave, Black Cult, Czaar, Hibernum, Kult Perunov, Suton, ex-Castrum, ex-Unholy Inquisition, ex-Svitogor, ex-Death of Folk, ex-Gorthaur’s Wrath, ex-Balrog, ex-Rampl) разгръщат безмилостна атака традиционен блек метъл, който гърми от гняв и кипи със зловещи мелодични рифове, язвителни вокали и брутално чувство за величие, докато тематично изследват тъмния фолклор и погребалните обичаи от балканските територии, както и значението на нощното време като архетип на поклонението и символ на голямата непозната тъмнина. Изразяване на неудържима черна енергия – жизнената сила на древните традиции е най-удачно изразена чрез какофонични рифове, които са зашеметяващо мелодични, като същевременно са студени и диви, докато се раздумват и отслабват като ръмжещ звяр, преди да отприщят забързаната ярост и варварския гласов витриол. Създаден с внушително музикално майсторство, динамично писане на песните и извисяваща се аура на грандиозност, албумът става все по-мощен и омайващ с всяко слушане.

 

Съдържание:

1.Prolog u Nestanak 01:47
2.Svi Putevi Ka Smrti Vode MMXX 03:35
3.Moje Prokletije 06:35
4.Na Kraju… 07:50
5.Praznina 05:43
6.Cveta Trešnja 06:58
7.Ubistvo Ega 06:48
8.Epilog… Nestanak 01:34

 

Официален стрийм на албума в YouTube:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.