THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Kriegsgott : H8 4All (2021)

Kriegsgott : H8 4All (2021)

Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.
Точно в това вярва и Shadow от Black Altar, когато създава Kriegsgott през 1999-та година.
Самият той описва музиката на проекта като „пълен с омраза блек метъл“ в опозиция на модерната блек метъл сцена.
За обложката на миниалбума „H8 4All“, Shadow споделя:  „Живеем в много шантави времена и доста хора си мислят, че  Kriegsgott  е NSBM банда или нещо от сорта само, защото името е германско и на корицата има мъртви тела, може би на евреи от концентрационните лагери или нещо такова? Информирам, че Kriegsgott няма нищо общо с това. Свиря „hateful“ блек метъл, като основните теми в текстовете ми са омразата,войната и други подобни. Взех въпросната снимка, която виждате на обложката, от музея в Осло и на нея са изобразени мъртви норвежки момченца, които умират вследствие на великия глад след Втората световна война.“

EP записът „H8 4All“ е записан още през 2013-та година, като освен осезаемата мизантропия, носи именно едно олдскуул репетиционно усещане, което лично мен ме връща във времето, в което прекарвах почти 90% от времето си в репетиционната – над 15 човека, натъпкани в една що годе малка стая с окачени, вече малко разпокъсани плакати, пластмасови чашки с бира, китарни дисторшъни, подмятания „да го е*а в педала“ (китарния, де) , спорове за Burzum ,  Darkthrone , смях и сълзи. Хубаво време.

„H8 4All“  е точно това – блек метъл протест  срещу модерната, всекидневно избълвана помия в музиката и в живота. Малка машина на времето, която може да ни върне малко назад, когато не беше толкова важно да си супер вървежен и актуален, а да правиш нещо стойностно за самия себе си и да му се радваш от сърце.
И когато обичаш, да обичаш. Когато мразиш, да мразиш. Без лицемерия и без толератност към такива.
Запис от три парчета и общо десет минути чиста ненавист към всички модерни течения, показващ среден пръст към статуквото и всичките му фалшиви усмивки и „загриженост“.

 

Съдържание на записа:
1.Intro 2:40
2.H8 4All 3:46
3.Victory through Intolerance 4:22

 

„H8 4All“  се разпространява в музикалните платформи от днес, като може да бъде поръчан в дигитален формат и на физически носител от следния линк: https://bit.ly/2VtVJYM 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.