crypt@thevoidjournal.com 

BulgarianCroatianEnglishFrenchGermanGreekIcelandicItalianNorwegianPolishRomanianRussianSwedishUkrainian

Премиерен сингъл от предстоящия албум на BEANSIDHE

Премиерен сингъл от предстоящия албум на BEANSIDHE

Швейцарската дет/траш метъл банда BEANSIDHE се завръща с премиерен сингъл от предстоящия си втори дългосвирещ албум, “Processionaria”.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 2-ри март чрез полския лейбъл Via Nocturna, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител – CD и аудиокасета (чрез Oss Da Mord Records).
Продуцент на албума и главен виновник за записа и смесването на албума е Ste Scenini.
Мастерирането на музикта е поверено на George Nerantzis в Stairway Studio.

Създадена през 1999 г., швейцарската банда Beansidhe представя четвъртото си издание „Processionaria“ през 2021-ва година. Албумът с шест песни е естествена по-нататъшна стъпка по пътя, по който групата тръгва с „Mónt“ през 2015 г. Песните, изпълнени на типичния диалект за региона, разказват интроспективни приказки за преплетената природа на човека и земята. Внимателният наблюдател и близък познавач на езика ще може да идентифицира повтаряща се тема за обекти, които изчезват, повече или по-малко с желание, само за да оставят място за нови, които да стъпят на сцената на живота.
„Processionaria“ несъмнено е най-откровената и последователна композиция до момента, макар и вероятно най-ясна и опростена от гледна точка на ритмични и хармонични структури и модели: не остава нищо друго освен същественото, за да се роди богато разнообразие от динамика и по различен начин -моменти, които в продължение на цели тридесет и пет минути продължителност водят слушателя до много лично пътуване, при на което групата, както обикновено, предлага да се поглезим в тиха обстановка и в дълбоко мечтание.

Линк: https://vianocturna.com

 

Съдържание:

1.Processionaria 06:40
2.Föi 05:45
3.Viandant 06:36
4.Castegn 06:22
5.Nocc 05:39
6.Fin 04:26

 

 

Премиерният сингъл, “Processionaria”:

Сподели статията :
  • 64
  •  
  • 12
  •  
  •  
  •