crypt@thevoidjournal.com 

BulgarianCroatianEnglishFrenchGermanGreekIcelandicItalianNorwegianPolishRomanianRussianSwedishUkrainian

Премиерен сингъл от предстоящия албум на RITUALS OF THE DEAD HAND

Премиерен сингъл от предстоящия албум на RITUALS OF THE DEAD HAND

Белгийската блек/дуум метъл банда RITUALS OF THE DEAD HAND разкри премиерен сингъл от предстоящия си втори дългосвирещ албум, “With Hoof and Horn”.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 1-ви май чрез лейбъла Dunkelheit Produktionen, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител – CD и 12″ винил.
Записът на вокалите, баса, китарите и семплите е осъществен от Lykaios, докато барабаните са записани от Jan Lathouwers.
Смесването и мастерирането на албума са осъществени от Jan Lathouwers.
Използваната фотография е дело на Istvan Bruggen, като дизайнът и шаблоните на физическите носители са изпипани от Lykaios.

През 2018-та година светът стана свидетел на възраждането на небезизвестните ‘Buckriders’, група от различни крадци, които тероризираха границите на Белгия, Германия и Нидерландия през края на 18-ти век. Водени от своя капитан, те продават своите души на Дявола, обяздвайки нощта на гърбовете на летящи кози и безмилостно ограбват и изгарят къщите на богоязливите християни навред.
Нечистото белгийско трио, познато като Rituals Of The Dead Hand, напълно прегръща и опитомява този мрачен фолклор, като го преобразува в жестока атака от олдскуул дет/блек метъл в дебюта си ‘Blood Oath’.
Три години по-късно, сенките отново започват да дишат…

Във втория си дългосвирещ албум ‘With Hoof And Horn’, Rituals Of The Dead Hand вървят по същата пътека на олдскуул екстремен метъл, като този път в добавка можем да чуем по-модерна и артистична атмосфера. Отново, четирите дълги парчета плуват сред легендите, митовете и приказките за прословутите грабители, които в крайна сметка биват хванати, измъчвани, разпитвани и екзекутирани за техните ужасяващи и богохулни действия …

Истина или легенда? Прост фолклор или допълнително доказателство, че Дяволът винаги дебне в тъмнината, особено зад най-кощунствените дела на човека? Какъвто и да е отговорът ви, с ‘With Hoof And Horn’, Buckriders ще яздят отново!

Феновете на Burzum, The Ruins Of Beverast, Bolt Thrower и Urfaust ще останат очаровани.

Линк за поръчка: https://bit.ly/3jTVaTv 

 

Съдържание:

1.Praesemino 00:54
2.Sulphur 09:40
3.Inception 09:55
4.The Defiling Days 10:30
5.Vuurstaeck 12:12

 

 

Премиерният сингъл, “Sulphur”:

Сподели статията :
  • 87
  •  
  • 15
  •  
  •  
  •