THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия албум на RITUALS OF THE DEAD HAND

Премиерен сингъл от предстоящия албум на RITUALS OF THE DEAD HAND

Белгийската блек/дуум метъл банда RITUALS OF THE DEAD HAND разкри премиерен сингъл от предстоящия си втори дългосвирещ албум, „With Hoof and Horn“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 1-ви май чрез лейбъла Dunkelheit Produktionen, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител – CD и 12″ винил.
Записът на вокалите, баса, китарите и семплите е осъществен от Lykaios, докато барабаните са записани от Jan Lathouwers.
Смесването и мастерирането на албума са осъществени от Jan Lathouwers.
Използваната фотография е дело на Istvan Bruggen, като дизайнът и шаблоните на физическите носители са изпипани от Lykaios.

През 2018-та година светът стана свидетел на възраждането на небезизвестните ‘Buckriders’, група от различни крадци, които тероризираха границите на Белгия, Германия и Нидерландия през края на 18-ти век. Водени от своя капитан, те продават своите души на Дявола, обяздвайки нощта на гърбовете на летящи кози и безмилостно ограбват и изгарят къщите на богоязливите християни навред.
Нечистото белгийско трио, познато като Rituals Of The Dead Hand, напълно прегръща и опитомява този мрачен фолклор, като го преобразува в жестока атака от олдскуул дет/блек метъл в дебюта си ‘Blood Oath’.
Три години по-късно, сенките отново започват да дишат…

Във втория си дългосвирещ албум ‘With Hoof And Horn’, Rituals Of The Dead Hand вървят по същата пътека на олдскуул екстремен метъл, като този път в добавка можем да чуем по-модерна и артистична атмосфера. Отново, четирите дълги парчета плуват сред легендите, митовете и приказките за прословутите грабители, които в крайна сметка биват хванати, измъчвани, разпитвани и екзекутирани за техните ужасяващи и богохулни действия …

Истина или легенда? Прост фолклор или допълнително доказателство, че Дяволът винаги дебне в тъмнината, особено зад най-кощунствените дела на човека? Какъвто и да е отговорът ви, с ‘With Hoof And Horn’, Buckriders ще яздят отново!

Феновете на Burzum, The Ruins Of Beverast, Bolt Thrower и Urfaust ще останат очаровани.

Линк за поръчка: https://bit.ly/3jTVaTv 

 

Съдържание:

1.Praesemino 00:54
2.Sulphur 09:40
3.Inception 09:55
4.The Defiling Days 10:30
5.Vuurstaeck 12:12

 

 

Премиерният сингъл, „Sulphur“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.