THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия EP запис на Nordjevel

Премиерен сингъл от предстоящия EP запис  на Nordjevel

Норвежката блек метъл банда Nordjevel разкри премиерен сингъл от предстоящия си EP запис, “Fenriir“.
Миниалбумът ще бъде издаден чрез лейбъла Indie Recordings на 7-ми май, като заглавието ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител.
Обложката е съвместна творба на артистите Doedsadmiral и Khaos Diktator Design.

Линк за поръчка:  https://bit.ly/37obNBX

 

Nordjevel споделят за записа:

„Създадохме доста материал за предстоящия дългосвирещ албум и все още работим по него, но поради продължаващата пандемична обстановка решихме да отложим издаването му за късната 2021-ва година , с надеждата да можем да свирим на живо и да направим турне с албума.

“Fenriir“ е EP, което показва всички страни на NORDJEVEL, от самото начало досега.
Имахме няколко допълнителни композиции, които още в началото на процеса на записите решихме, че не си пасват към албума, затова решихме да отделим две песни – заглавната песен „Fenriir“ и „Rovdyr“ , като ги покажем на света ексклузивно чрез това EP.

За да направим изданието още по-специално, решихме да запишем и „Gnawing The Bones“, една от новите песни от предстоящия албум. Също така искахме да включим и изпълнение на живо, така че миксирахме и мастерирахме версия на „Det Ror Og Ror“, която беше записана на живо по време на фестивала Brutal Assault през 2019-ра година . от Hugo Alvarstein.

И , разбира се, нямаше как да пропуснем възможността да запишем кавър на „Fallen Angel“ на могъщите POSSESSED. Това е нашата почит към тях като пионери на музиката , към която принадлежим, а също и като почит към самите тях, след като имахме удоволствието да бъдем на общо турне през изминалата година.“

 

Съдържание:
1.Fenriir
2.Gnawing The Bones
3.Rovdyrhttps://bit.ly/37obNBX
4.Fallen Angel (Possessed Cover)
5.Det Ror og Ror (Live At Brutal Assault 2019)

 

 

Премиерният сингъл, „Fenriir“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.