THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Wynter Myst : Frore

Стрийм: Wynter Myst : Frore

Великобританският самостоятелен блек метъл проект  Wynter Myst , зад който стои Steve Blackwood (Annwn, Arcane North, Blood Countess, Cave Dweller, Old Corpse Road, Peasant, Thy Dying Light), издаде своя дебютен дългосвирещ албум, „Frore“.
Заглавието се разпространява  чрез лейбълите Winter Sky Records / DeathKvlt Productions / Dominance of Darknes, като е налично в дигитален формат и на физически носител – аудиокасети и CD.
Албумът може да бъде закупен в някоя от  страниците на лейбълите : https://www.dominanceofdarkness.de, http://winterskyrecords.com и https://deathkvltproductions.bandcamp.com .

 

 

Съдържание:

1.Tumult 04:53
2.Winter Inside 10:56
3.Ataxia 03:23
4.Frozen Lunar Spectre 07:37
5.Maelstrom Fury 08:29
6.Hibernation 03:43

 

 

Стрийм на албума в YouTube:

 

Обложката на „Frore“ , дело на Joe McEvoy Artwork, може да видите отдолу, като артистът споделя за творението си:
„Произведението представя бруталността на зимата и вечния цикъл на смъртта и прераждането в природата. Исках сцената да изглежда отчетливо северноанглийски със сухите каменни стени и хълмовете с онези резки ескарпи и скали, които са характерни за Йоркширските доли (и Северните пенини). Трупът на овена показва тежестта на зимата и крайната цена на смъртта. Мислех за произведенията на Теодор Кителсен, особено за поредицата Svartedauden и се опитвах да насоча някои от строгата, мрачна атмосфера и преклонението пред пущинаците.“

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.