THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия албум на DORNENREICH

Премиерен сингъл от предстоящия албум на DORNENREICH

Австрийското авангардно блек метъл/ неофолк трио DORNENREICH разкри премиерен сингъл от предстоящия си девети дългосвирещ албум, „Du wilde Liebe sei“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 11-ти юни чрез лейбъла Prophecy Productions, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител – CD Digipack и 12″ винил в няколко различни цвята.

Линк за поръчка:  http://lnk.spkr.media/dornenreich-du-wilde-liebe-sei

DORNENREICH предлагат истински рог на изобилието от прекрасни изненади в деветия си дългосвирещ албум „Du wilde Liebe sei“. Тиролското трио е използва тези повече от седем години, изминали от издаването на последния им шедьовър „Freiheit“ (2014), за да създаде ново измерение на звука. Въпреки че „Du wilde Liebe sei“ остава верен на музикалния канон на австрийците , усъвършенствал се през годините в съчетаване на повишена емоционална динамика с експресивен импулс, DORNENREICH еволюира звука на запазената си марка още по-нататък, в ново измерение: пулсираща земна мрежа от корени, изградена от перкусии, бас и електрически китари позволява на техните уникални вокали, акустични китари и цигулки да разтворят криле и свободно да се издигнат към небето. Както се подразбира от превода на заглавието на албума  „Бъди, ти дива любов“, този запис се върти около мистерията на „любовта“ и много от мощните ефекти, болезнени недоразумения и сложни заплитания, които завинаги са свързани с тази човешка идея.
Първоначално вдъхновени от мелодичния блек метъл (в техния дебютен албум „Nicht um zu sterben”, 1997), DORNENREICH развиват далеч по-широк музикален хоризонт в следващите седем албума с прогресивното включване на акустични инструменти и елементи, извлечени от фолклора и класическата музика като основни допринасящи фактори.
Сега „Du wilde Liebe sei“ бележи следващата голяма стъпка във вечно непредсказуемата еволюция на групата до уникален стил, който те нарекоха „тайнствен  блек рок“.
„Du wilde Liebe sei“, DORNENREICH навлиза в ново звуково измерение, което блести по-ярко от всякога и става свидетел на изкачването на австрийците до най-високия си артистичен връх досега – време  е да се подготвим  и да се присъединим към тяхното чудно пътешествие по следата на любовта!

 

Съдържание:
1.So ruf’ sie wach das Sehnen
2.In Strömen aus Verwandlung ein flackerloses Licht
3.Dein knöchern’ Kosen
4.Liebes dunkle Nacht
5.Der Freiheit Verlangen nach goldenen Ketten
6.Sie machen Mangel zum Geschenk
7.Das Geheimnis des Quellkosters
8.Das Sehnen von Mond und Sonne
9.Dem Kühnen in der Stille
10.Freiheit erlösen

 

 

Премиерният сингъл , „In Strömen aus Verwandlung ein flackerloses Licht“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.