THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Moanaa : Embers

Стрийм: Moanaa : Embers

Полската пост-метъл банда Moanaa издаде третия си дългосвирещщ албум, „Embers“.
Материалът за него е записан в периода 2019-2021, като звукозаписните сесии са осъществени в студиата Wieloślad и Heaven’s Sound, а смесването и мастерирането е поверено на Haldor Grunberg (THAW, Behemoth, Azarath, Dopelord) в Satanic Audio.
Албумът е наличен в дигитлен формат и на физически носител – CD Digipack, благодарение на лейбъла Deformeathing Production.
Обложката е творба на Dogma Noir.

Базиран в Южна Полша, квинтетът издава самостоятелно своя дебютен дългосвирещ албум „Descent“ (2014), вторият си албум „Passage“ (2016, Arachnophobia Rec) и няколко EP записа.
През това почти десетилетие съществуване, бандата има множество концерти участия в родината си, включително и като съпорт на концертите на The Ocean, Blindead, Nachtmystium, турне с Blaze of Perdition и Mord’A’Stigmata.
Музиката на Moanaa би допаднала на фенове на The Ocean, Cult Of Luna, Harakiri For The Sky и др, представяйки алтернативен, атмосферичен, пост-метъл психеделичен звук.

Линк за поръчка: https://bit.ly/31EjAIh

 

Съдържание:
1.Nothing
2.Lie
3.Triad
4.Inflexion
5.Expire
6.Embers

 

Стрийм на албума в BandCamp:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.