THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: ESOCTRILIHUM : Dy’th Requiem for the Serpent Telepath

Стрийм: ESOCTRILIHUM : Dy’th Requiem for the Serpent Telepath

Френският самостоятелен блек метъл проект ESOCTRILIHUM издаде днес шестия си дългосвирещ албум, „Dy’th Requiem for the Serpent Telepath“.
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла I, Voidhanger Records, като е налично в дигитален формат и на физически носител – CD Digipack (A5) и двоен 12″ винил.
Обложката е творба на Dhomth.

“Dy’th Requiem For The Serpent Telepath” започва точно оттам, откъдето предшественика на албуам завърши, като в заглавието си личи още повече стилистичната формула на проекта с афинитет към дуум метъл териториите, предлагаща симфонични звуци измежду уникалната бленда на мистичен блек и дет метъл , с които ESOCTRILIHUM вече е добре познат в музикалните среди. Резултатът е мрачен, величествен и психеделичен, точно като картината на Dhomth, изобразена на обложката, перфектно изобразяваща концепцията зад творбата.

Албумът съдържа 12 парчета, разказващи историята за смъртта, трансфигурацията и възраждането на
The Serpent Telepath – един от многото герои в менталното измерение на ужас , сътворено от ESOCTRILIHUM (а също така и астрална проекция на самия Asthâghul), в състояние на почти неизцелим делириум.

Благодарение на богатите си текстури,изпълнени с невероятни звукови хрумвания , перфектно балансирани между атмосфера и експерименти, „Dy’th Requiem For The Serpent Telepath“ е еднакво величествено мелодичен и неудържимо брутален – демонстрация на таланта на артист, който не се бои да пусне демоните си на свобода, да ги остави да го преследват.

 

Линк за поръчка: https://bit.ly/344e9nu

 

Съдържание:
1.Ezkikur 06:28
2.Salhn 07:35
3.Tyurh 07:06
4.Baahl Duthr 06:02
5.Agakuh 07:07
6.Eginbaal 07:12
7.Dy’th 07:12
8.Craânag 05:02
9.Zhaïc Daemon 05:30
10.Nominès Haàr 07:42
11.Xuiotg 07:24
12.Hjh’at 03:30

 

 

Стрийм на албума в BandCamp:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.