THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Numen Noctis : The Stelliferous Conclusion

Стрийм: Numen Noctis : The Stelliferous Conclusion

Австралийският блек метъл проект Numen Noctis издаде дебютния си албум, „The Stelliferous Conclusion“.
Комбинирайки аспекти на атмосферичен блек метъл, дуум и ембиънт, Numen Noctis се стреми да представи пътешествие през хаоса и несигурността, която представлява космическата празнота. Моменти на съзерцателна красота и чист ужас от студените отпадъци от междупланетното пространство и извън него.

Звездната ера (The Stelliferous Era), още дефинирана като „6 < n < 14“, в астрономията се появява непосредствено след Тъмните векове. Това е настоящата ера, в която материята е подредена под формата на звезди, галактики и галактически клъстери, а най-много енергия се произвежда в звездите. Звездите ще бъдат най-доминиращите обекти на Вселената в тази епоха. Масивните звезди изразходват горивото си много бързо, само за няколко милиона години. В крайна сметка единствените оставащи светещи звезди ще бъдат бели джуджета. До края на тази ера ярките звезди, каквито ги познаваме, ще изчезнат, тяхното ядрено гориво ще бъде изчерпано и ще останат само бели джуджета, кафяви джуджета, неутронни звезди и черни дупки.

До 100 трилиона години в бъдещето Звездната ера ще приключи и всички нови звездни формирования ще спрат, като в този период, известен като Дегенеративна ера, Енергията ще се генерира чрез унищожаване на частици и разпадане на протони.
Вселената ще се превърне в безкрайно огромни тъмни и студени отпадъци, докато накрая останат само черни дупки, като един ден и те също ще се изпарят.

 

Съдържание:
1.I – Infinitum 11:08
2.II – Requiem 08:42
3.III – The Observatory 05:57
4.IV – Stelliferous Conclusion 12:51

 

 

Стрийм на албума в BandCamp:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.