THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нов сингъл от предстоящия запис на KRYPTAN

Нов сингъл от предстоящия запис на KRYPTAN

KRYPTAN разкриха втори  сингъл от предстоящия си дебютен едноименен EP запис, като този път той е придружен и от официално видео.
Очаква се заглавието да бъде издадено на 23-ти юли тази година чрез лейбъла Debemur Morti Productions,  с когото бандата подписа договор съвсем наскоро.
Шведският артист Mattias Norrman (OCTOBER TIDE, ex-KATATONIA) описва музиката на новия си проект KRYPTAN като суров олдскуул шведски блек метъл. Известен с това, че се фокусира върху дуум и по-мрачните звуци, но и върху по-спокойната музика с многобройните си групи, шведският музикант използва пандемията, за да придаде форма на страстта си към зловещите и агресивни мелодии.

За предварителни  поръчки : http://www.debemur-morti.com​  и https://bit.ly/3uOmK8G

 

Съдържание: 
1.A Giant Leap For Whoredom
2.Bedårande barn
3.Blessed Be The Glue
4.Burn The Priest

 

 

Официална премиера на новия сингъл „A Giant Leap For Whoredom“ и видеото към него, дело на  Bloudengaztia от  Dronicon Films:

 

Тийзър към албума:

 

KRYPTAN са:

Mattias Norrman – бас, китари, синтезатор
Alexander Högbom – вокали
Samuel Karlstrand – барабани

 

KRYPTAN е атмосферична блек метъл банда от Avesta, Швеция. Създадена през 2020-та година, точно в началото на глобалната пандемия, KRYPTAN въплъщава страстта на Mattias ‘Kryptan’ Norrman към блек метъла.
Силно вдъхновен от норвежката втора вълна на блек метъла и шведския блек метъл, живота и смазващия мрак на шведските зими, Mattias създава увлекателни песни, пълни със зловеща енергия и майсторство. KRYPTAN има за цел да върне слушателите назад във времето и да отпразнува славно музикалното наследство по съвременен начин. Групата е завършена от колегата от OCTOBER TIDE Александър Хьогбом на вокали и Самуел Карлстранд от WRETCHED FATE на барабани.
Четирите песни за първото издание са записани с Mats Andersson в Glashuset Studios през 2020-та г.
Мастерирането е поверено на Томас Плец Йохансон в The Panic Room , като малко след това следва и подписването на договор с Debemur Morti Productions .
Дебютният дългосвирещ албум на бандата в момента е в процес на работа, като дотогава можем да обърнем внимание на едноименния EP запис.

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.