THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Mannveira : Vítahringur

Стрийм: Mannveira : Vítahringur

Исландската блек метъл банда Mannveira  издаде днес  дебютния си дългосвирещ албум, „Vítahringur“.
Студийното заглавие се разпространява  чрез лейбъла Dark Descent Records, като е  налично в дигитален формат и на физически носител – диск и 12″ винил.
Сформирана през 2010-та, MANNVEIRA е сравнително притихнала група откъм дейност по време на първата декада от съществуването си.Четири години след основаването си , бандата издава дебютното си EP заглавие, „Von er Eitur“. Две години по-късно се случва и сплит албумът с енигматичните ELLORSITH, с помощта на лейбъла Dark Descent Records. След това издание настъпва известна тишина, по време на която бандата усъвършенства уменията си и работи върху своя дебют, „Vitahringur“.

Записан през 2018-та и 2019-та година, „Vitahringur“ е манифестация на низходящата спирала, която бива изобразена в пет парчета от абстрактна мизерия и насилие. „Vitahringur“ е кулминацията на десетилетие работа от страна на MANNVEIRA и най-мрачното пътешествие в тяхното съществуване.
Групата вече няма намерение да дебне в сенките. „Vitahringur“ е изявлението, към което групата се стреми през цялото това време.

 

Линк за поръчка: https://bit.ly/2RItc3u

 

Съдържание:

1.Ópin rjúfa þögnina 03:41
2.Í köldum faðmi 09:14
3.Vítahringur 08:39
4.Framtíðin myrt 05:41
5.Kverkatak eilífra martraða 08:07

 

 

Стрийм на албума в Spotify:

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.