THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Elderblood : Achrony

Стрийм: Elderblood : Achrony

Украинската блек метъл банда Elderblood разкри за свободно слушане  предстоящия си трети дългосвирещ албум, ‘Achrony’.
Очаква се студийното заглавие да бъде официално  издадено на 9-ти юли чрез лейбъла Drakkar Productions, като ще бъде разпространено в дигитален формат и на физически носител – CD Digipack.
Следвайки пътя към дълбините на най-мрачните човешки страни, албумът би могъл да се нарече вечен химн на деградацията на обществото.

Според лидера на групата Astargh, тематичната линия на „Achrony“ е „квинтесенцията на дегенерацията, която е налице по всяко време на човешката история“. Религиозното мракобесие, идеологиите и сектите от различни времена и други препратки са намерили своето място в новия албум на Elderblood.

«Този албум е разходка из пепелта. Не можете да кажете точно дали са останките от изгорялата църква или от самозапалването – всички тези теми са преплетени от песен в песен, създават цялата атмосфера на „Achrony“ и всичко, което искахме да разкажем с този албум », казва групата.

За онези, които не са запознати, Elderblood е върховен сатанински блек метъл култ от Харков, създаден през 2011 г. от Astargh. Първият студиен албум „Son of the Morning“ е издаден през 2013-та година чрез Paragon Records. Групата издаде втория студиен албум ‘Messiah’ през 2016-та  чрез Osmose Productions.
И сега… сега Elderblood се завръщат с двойна доза огън и жупел.

Линк за  поръчка: https://elderblood.bandcamp.com

 

 

Съдържание:

1. Sparks
2. The Great Fire of Sacrifice
3. Fallen Seraphs
4. Holy Plague
5. Life Eternal
6. Virgin Land Plowed Over by Death
7. Soot
8. The One Who Has Not Yet Come
9. Sainthood’s Stench
10. The New Testament

 

 

 

Официален стрийм на албума в YouTube:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.