✉ crypt@thevoidjournal.com 

BulgarianCroatianEnglishFrenchGermanGreekIcelandicItalianNorwegianPolishRomanianRussianSwedishUkrainian

• FOLLOWING THE UNDERGROUND SINCE 2017 •

Стрийм: Pénombre : Grande flamme

Стрийм: Pénombre : Grande flamme

Канадското трио Pénombre издаде дебютния си дългосвирещ албум, “Grande flamme”.
Студийното заглавие се разпространява в дигитален формат и на физически носител – лимитиран тираж дискове чрез лейбъла Disques Gargouille, аудиокасети чрез Forbidden Sonority и плоча чрез GoatowaRex.
В продължение на две години Pénombre преследват същността на блек метъла. Пътуват нагоре и надолу в дълбините на съзнанието си , изследвайки нови звукови сцени, като в същото време и вглеждайки се повече в корените на собствената си страна.
Решават да изоставят юдео-християнските теми встрани, тъй като според самите тях са вече прекалено често използвани и започват да губят от стойността си. За онези, които все пак са фенове на тази тема, групата я следваше в първото си издание , демото “Méphistophélès (ou le Diable sur Terre)”.
‘Grande Flamme’ е разказ за слабостите на човека, за силата която разбужда цели нации или за тежестта , която може да ги постави в позиция на застой.
Вдъхновени от романтичното артистично и литературно движение, психологията, суверенитета и идентичността на Квебек, първият им дългосвирещ запис излъчва традиционен блек метъл звук, който също е уникален за самите тях.
Отдавайки почит на културата на Квебек с поемата на Емил Нелиган в песента “Cœurs Blasés”, Pénombre изцяло изстрелват нагоре идентичността на групата, оставяйки след себе си старата посока и визия.

 

Линк за поръчка: https://bit.ly/36P7U8q

 

 

Съдържание:

1.Maux de crasse 03:49
2.La solitude seule, isolée de l’homme 03:51
3.Grande flamme 04:12
4.La main de l’infâme 04:16
5.Meurtre couronné 04:08
6.Existence transitoire 04:08
7.Mourir comme un mal-aimé 03:06
8.Cœurs blasés 04:08
9.À la sortie des champs funèbres 04:27

 

 

Стрийм на албума в BandCamp:

Сподели статията :
  • 76
  •  
  • 12
  •  
  •  
  •