THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Korpituli : The Ancient Spells Of The Past

Стрийм: Korpituli : The Ancient Spells Of The Past

Новосъздаденият атмосферичен блек метъл проект Korpituli издаде днес дебютния си албум, „The Ancient Spells Of The Past“.
Според самия мултиинструменталист S.Korpituli загатва, че както самият албум, така и целият проект са трибют към величествените мистични тайни на природата и наследството на блек метъла.

„Спрете за малко и пътешествайте с нас по забравените пътеки, през мрачните мистични гори, почувствайте смисъла на желанието за нещо нечувано, нещо което никога не е било и най-вероятно няма да бъде , към кралство отвъд времето, почувствайте спокойната и красива скръб, когато видите бледите блуждаещи изгубени души на безкрайното си пътуване до дом, до който не могат да достигнат – надявам се да се насладите на това пътуване. „ – споделя той.

Аудиокасета и диск са налични чрез лейбъла Korpituli Productions, като касетките вече могат да бъдат поръчани в профила на проекта в BandCamp: https://bit.ly/3eDpMXX
Обложката е творба на Karl Diefenbach.

 

Съдържание:

1.On Forgotten Paths 09:28
2.At Nightfall 01:17
3.Longing For The Unheard Of 06:16
4.Into The Magical Realm Of The Woods 04:52
5.The Ancient Spells Of The Past 07:01
6.Pale Homeward Souls 06:25

 

 

Стрийм на албума в BandCamp:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.