THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нов сингъл от предстоящия албум на VEILBURNER

Нов сингъл от предстоящия албум на VEILBURNER

Американската блек/дет метъл банда VEILBURNER разкри четвърти  сингъл от предстоящия си пети дългосвирещ албум, ‘Lurkers In The Capsule of Skull’ .
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 15-ти септември тази година чрез лейбъла Transcending Obscurity Records.
Експерименталното дуо продължава да изумява със своите ментални разходки из дълбините на човешката лудост , боравейки майсторски с традиционната си прогресивна  психеделия.

Veilburner  се завръщат триумфално с нова доза обесбващ , предизвикващ съзнанието дет/блек метъл. Мнозина смятаха , че групата е достигнала своя апогей с последния си дългосвирещ албум, ‘A Sire to the Ghouls of Lunacy’, но новата творба, макар и продължаваща от мястото, където приключва последното заглавие, разширява хоризонтите на групата както в лирическо, така и в музикално отношение до нови, неподозирани до момента висоти.
Нова и по-силна доза от досонантен и ужасяващ звук, доставен пред слуха ни с тройна доза увереност и екстремизъм. Креативният гений тук е непресъхващ извор, като бандата отново работи върху концепцията за ментално страдащия човек, преследван от странните създания, присъстващи и на обложката и борещ се да докаже пред света тяхното съществуване.
Многослойната музика звучи точно като написана от човек с раздвоение на личността, защото е фантастично причудливо, не следва възприемчиви траектории и просто ви оставя шокирани и омагьосани от всичко, което се случва на фронта. Следващо ниво в екстремната метъл музика, размиваща границите на дет и блек метъла и всичко между тях, и го издига до нови висоти.

За фенове на : Imperial Triumphant, Sigh, Blut aus Nord, Portal, Deathspell Omega, Esoctrilihum, Norse

 

Линк за поръчка: https://bit.ly/3doQhjx

 

 

Съдържание:

1.In the Tomb of Dreaming Limbo
2.Nocturnal Gold
3.Cursed,Disfigured, Amen!
4.Lurkers in the Capsule of Skull
5.Para-Opaque
6.An Odyssey Through Cataclysm
7.Vault of Haunting Dissolve
8.Dissonance in Bloom

 

 

 

 Премиерният сингъл, „Vault of Haunting Dissolve“:

 

Veilburner са:
Mephisto Deleterio – всички инструменти и беквокали
Chrisom Infernium – вокали и визуализации, включително и обложките

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.