THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Unreqvited : Beautiful Ghosts

Стрийм: Unreqvited : Beautiful Ghosts

Мистериозният канадски пост-блек метъл проект Unreqvited  издаде днес  шестия   си дългосвирещ албум, „Beautiful Ghosts“ .
Студийното заглавие се разпространява  чрез лейбъла Prophecy Productions, като е  налично в дигитален формат и традиционните формати на физически носител.

Поп музиката има една универсална тема: любовта. Това е и може би причината толкова много метъл банди да странят от тази тема като от чума. Със своя шести дългосвирещ албум UNREQVITED обследва внимателно именно тази плашеща повечето метъл фенове и музиканти, тема . По казаното от думите на мултиинструменталиста, в албума са засегнати силни теми за любовта, страстта и отдадеността.

Като резултат на пътешествието из собствените си мисли и огромен диапазон от емоции, 鬼 включва много по-леки и повдигащи духа пасажи в „Beautiful Ghosts“, макар и да има по-мрачни обрати, които да изравняват везните. Новите елементи включват употребата на чисти вокали по време на албума, дори прогресивни ритми, както можем да чуем в отварящото парче , ‘All Is Lost’. Основните елементи, стоящия в ядрото на музиката на UNREQVITED също са налице, като масивните рефрени от „Mosaic I: L’amour Et L’ardeur“ (2018) присъстват , заедно с обикновените меланхолични мелодии от дебютния албум от 2016 г. „Disquiet“, както и не на последно място – оркестровото величие на „Empathica“ (2020).

С „Beautiful Ghosts“, канадецът събира оставеното като наследство от предишните си творби и прави новаторска стъпка напред, която прави още по-трудна възможността да бъде поставен само един етикет на звука на проекта. „Beautiful Ghosts“ прилага богата палитра от музикални цветове и нюанси, които страстно се смесват от темата за „любовта“.

Линк за поръчка: https://bit.ly/33aTxtd

 

Съдържание на албума:
1. All Is Lost
2. Autumn & Everley
3. Reverie
4. Funeral Pyre
5. Cherish
6. Beautiful Ghosts
7. All Is Found

 

Албумът може да бъде чут във всички стрийминг платформи, в това число и Spotify:

 

Моя преглед на албума можете да си припомните ТУК.

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.