THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: The Slow Death : Siege

Стрийм: The Slow Death : Siege

Австралийската фюнеръл дуум/дет метъл банда The Slow Death издаде днес своя  четвърти дългосвирещ албум, „Siege“.
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Transcending Obscurity Records, като е  налично в дигитален формат и на физически носител – CD Digipack и няколко разновидности 12″ винил в ограничен тираж.
Обложката е творба на Mandy Andresen.

The Slow Death са удивителна банда, която се заиграва с емоционалната и докосваща страна на атмосферичния дет и дуум метъл, в баланс с по-тежкия аспект на музиката.
Зловещи, обсебващи дамски вокали, редувани с ниско бездънно ръмжене, създаващи вълнообразна музика, обхващаща страхотен диапазон от сърцераздирателен израз. Членовете на ветерански групи като Illimitable Dolor, Horrisonous, ex-Mournful Congregation гарантират, че музиката е ангажираща, дори по време на по-разредените атмосферни части, които неизменно отстъпват място на соларни пронизващи сола или предизвикащи страховито потръпване части. Това е зашеметяваща интерпретация на стила с двете му остриета, като всичко остава осезаемо, измъчвайки чрез мъчително, емоционално пътуване през четири епохални коловоза, средно над 15 минути, в края на които ще излезете изчистени , прочистени, може би по-изтощени, но и някак по-леки
Това е микрокосмос от събитията, които непременно ще се разгърнат в живота на всички, и The Slow Death не може да изрази по-добре неизбежните моменти на скръб и триумф чрез емоционално заредената си музика. Със своите шест години процес на създаване , „Siege“ със сигурност ще бъде запомнен като един от най-добрите албуми в жанра.

За фенове на : Mournful Congregation, Esoteric, Sepulcros, Atramentus, Disembowelment, Murkrat, Evoken, Illimitable Dolor и др.

 

 

Съдържание:

1.Tyranny 19:13
2.Famine 13:44
3.Pestilence 19:39
4.Ascent of the Flames 10:28

 

 

 

Стрийм на албума в BandCamp:

Настоящ състав:
Mandy Andresen (ex-Murkrat, Crone) – вокали и клавири
Stuart Prickett (Horrisonous, Illimitable Dolor) – китари и клавири
Yonn McLaughlin (Temple Nightside, Horrisonous, Illimitable Dolor, Nazxul) – барабани
Dan Garcia (Horrisonous, Illimitable Dolor) – бас
Gamaliel (ex-Oracle of the Void) – вокали

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.