THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Детайли около предстоящия запис на Cantique Lépreux

Детайли около предстоящия запис на Cantique Lépreux

Канадската блек метъл банда Cantique Lépreux разкри детайли около предстоящия си EP запис, „Sectes“.
Очаква се заглавието да бъде издадено чрез лейбъла Eisenwald на 19-ти ноември тази година, като ще е налично в дигитален формат и на физически носител – Digipak MCD в лимитиран тираж , аудиокасета в два цвята и плоча (плочите ще се появят през идната година).

Линк за предварителна поръчка: https://ffm.to/sectes

Един от най-безкомпромисните проекти на Квебек, Cantique Lépreux , е сформиран през 2014-та година от Blanc Feu (китари, вокали и клавири), Cadavre (барабани) и Matrak (бас). В „Sectes“, бандата представя четири парчета чист блек метъл и успява да създаде музика от обсебващо естество.

В същността си, „Sectes“ завлича слушателите към най-злокобните гробове на 90-тарския блек метъл,под влиянието на най-умопомрачителното заклинание. Още с отварящите звуци на „Sectes“ става ясно, че Cantique Lépreux са група с интензивен фокус и съумяват незабавно да уловят вниманието на слушателите си със своя напълно разложен звук.
Музиката в „Sectes“ и по-специално, вокалите на Blanc Feu. не оставят и капка съмнение за намеренията на бандата. Като се има предвид този страхотен звуков пейзаж, изобщо не бива да е изненадващо, че „Sectes“ съдържа неиздаван досега материал, прибран в изоставената крипта и едва сега, напълно изкопан. Слушателите, запознати с осквернителния звук на живо на групата, може и да са били изложени на отвратителните изпарения на тези песни, но едва сега те ще станат свидетели на пълната им некромантична слава.

„Sectes“ е записан и смесен от членовете на бандата,които представят четири яростни и органични парчета, без каквато и да е „пластмасова“ студио обработка. Мастерирането е поверено на Greg Chandler от Priory Recording Studio.

 

Съдържание:

1. Sacrements de la vengeance
2. Le repaire des anges galeux
3. Lune défroquée
4. Coterie

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.