THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия дебют на Lys

Премиерен сингъл от предстоящия дебют на Lys

Новосъздаденият италиански атмосферичен блек метъл проект Lys, зад който стои Marcello ‘Lys’ Apolinari – главно действащо лице в добре известната италианска блек метъл банда Enisum, разкри премиерен сингъл от предстоящия си дебютен дългосвиреш албум, „Silent Woods“.
След като се фокусира върху главната си банда повече от десетилетие, музикантът от Val di Susa решава временно да отклони вниманието си към нещо различно. В случая това е „Silent Woods“, меланж от атмосферичен блек метъл, акустична музика, природа, пейзажи, планини, реки и гори.

Приличащ си и все пак различаващ се значително от досегашния музикален опит на Марчело, „Silent Woods“ показва разнообразна палитра, с обичайните за Enisum референции (Agalloch, Wolves In The Throne Room и тихоокеанската северозападна сцена), заедно с някои не толкова очаквани обрати. Акустичните китари и чисти вокали намират своето място, както и по -екстремните елементи, като изригващите писъци и хипнотичните, кръгови китарни рифове с ясни депресив блек метъл референции (Xasthur, Leviathan и подобни).

Албумът ще бъде издаден на 29-ти октомври тази година чрез лейбъла Avantgarde Music, като ще бъде наличен в дигитален формат и на физически носител в различни формати.

 

 

Съдържание:
1.Like Ashes in the Wind
2.Mountains, Forests, Rivers
3.Bonfire
4.Silent Woods

 

 

Премиерният сингъл, „Silent Woods“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.