THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Sørgelig : Slaves of Tomorrow

Стрийм: Sørgelig : Slaves of Tomorrow

Гръцката блек метъл банда Sørgelig издаде днес новия си  EP запис, „Slaves of Tomorrow“.
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбълите Repose Records и His Wounds, като е  налично в дигитален формат (независимо разпространение) и на физически носител – аудиокасета (Repose Records) и плоча (His Wounds).

Линкове за поръчка:
https://reposerecords.bandcamp.com
https://hiswounds.bandcamp.com

 

Светът е прецакан и Sørgelig го знаят (всъщност, всички сме наясно).

Гръцките отстъпници, завинаги изгубени и отдадени на Нищото, се завръщат от забравата, за да свидетелстват за разрухата на човечеството – този път с послание, по -жизнено и ужасяващо от всякога.
Само една година след четворния им сплит албум Hajduk, Nimbifer и Akantha и опустошителното им едноименно EP, новото предложение „Slaves of Tomorrow“ представя  нихилистични парчета, изследващи нови видове насилие, за да изобрази поразителен триптих на повлиян от пънк блек метъл апокалиптицизъм, посветен на човешките неуспехи и вечни борби.

Барабанистът, китарист и вокалист N.D. коментира:

„Със Sørgelig винаги сме искали да експериментираме със звука си, както направихме в миналото с издаването EP записа “ Devoted to Nothingness “ през 2019 г., което беше по-близо до португалската сцена. Сега сметнахме, че преди предстоящия ни трети дългосвирещ албум да види бял свят, би било подходящо да се издаде EP, което да вземе класическия звук на Sørgelig и да го запълни с по -пънк/crust вибрация.
В ‘Slaves of Tomorrow’ е говорим за по-голямата част от бедните хора и тяхното тежко положение, как всички ние живеем в непрестанно робство и проблемите, с които се сблъскваме като неизбежен резултат от това.“

Да, този свят със сигурност е прецакан, както винаги е бил … но неподражаемите Sørgelig се опълчват срещу него, както никога досега.

 

 

Съдържание:

1.Slaves of Tomorrow
2.Dreaming The Void
3.Στη Φυλακή των Νεκρών Ονείρων

 

 

 

Официален стрийм на албума в YouTube:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.