THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Hegemon : Sidereus Nuncius

Стрийм: Hegemon : Sidereus Nuncius

Френската блек метъл банда Hegemon издаде днес петия си  дългосвирещ албум, „Sidereus Nuncius“.
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Les Acteurs de l’Ombre Productions, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител в няколко различни формата.
Албумът е смесен и мастериран в WSL Studio от Pat GUIRAUD.
Обложката е творба на David THIÉRRÉE.

HEGEMON се заражда през зимата на 1996-та година с една единствена цел: да създаде музика, изпълнена с гняв, издващ от най-дълбокото минало на всеки един от основателите на групата.- A, N и F. Зараждането на групата никога не е следвало някакъв план, нито пък самите членове са имали някога някакви специфични очаквания. С минаването на времето, други „сенки“ също се присъединяват за дълго или за кратко към бандата, оставяйки своята следа. AD и D са последните членове, промъкнали се в мрачния заслон на Hegemon, наричайки го свой дом, формирайки силен, решителен обединен фронт, който нищо и никой не може да сломи.
Няколко албума биват издадени, позволявайки на бандата да представи музиката си и своята идентичност, неповлияна от тенденциите в музиката, нововъведенията и външните очаквания. HEGEMON чисто и просто свирят блек метъл, който гори дълбоко със собствената си душа, с искреност, интегритет, без да претендират за величие в средите. Заедно с дивашкото си желание за свобода, независмост и пълно отричане на всичко, което може да приведе човека до състояние на робство, все повече и повече бандата започва да отрича своите човешки корени, както се вижда и от подмяната на имената на членовете на групата с прости букви , защото от определен момент нататък само музиката и неподчинението са от значение.

 

 

 

Съдържание:
1.Heimarménè
2.Mellonta Tauta
3.Shamanic Cosmocrator
4.Ascendency Of Astral Chaos
5.Shape Shifting Void
6.Ad Astra Per Obscura
7.Black Hole Womb
8.Your Suffering, My Pillars

 

 

 

 

Стрийм на албума в Spotify:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.