THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Live Stream ???? | SÓLSTAFIR и VREID представят „Across“

Live Stream ???? | SÓLSTAFIR и VREID представят „Across“

Исландската атмосферична банда SÓLSTAFIR и норвежката бригада VREID ще излъчат премиерно аудио-визуалното преживяване ‘Across’ тази вечер в 22 ч. в официалния канал на Season of Mist в Youtube.

Двете банди обединиха сили в превръщането на този концерт в реалност, с цел да пренесат зрителите към невиждани и красиви гледки, спиращи дъха, към планински  върхове от родните места на самите банди. Изпълнението е безплатно за гледане, като всеки, който има желание, може да дари определена сума на изпълнителите чрез VIPS и PayPal.
През цялото време членове на двете банди ще присъстват на стрийма и ще могат да отговарят на въпроси на феновете.

По време на излъчването на  „ACROSS“ ще можем да видим планината Storehogen, намираща се покрай родния град на VREID, Sogndal и исландското величие на Hellisheiði от родината на SÓLSTAFIR. Събитието ще продължи 90 минути, като Aðalbjörn Tryggvason от SÓLSTAFIR коментира:
„Да свириш музика на живо, докато отстрани се сипе дъжд върху лава, покрита от мъх. Искаха нещо исландско. Е, няма по-исландско нещо от това. „

Басистът и композитор на VREID, Jarle Kvåle добавя:
“ Историите на SÓLSTAFIR и VREID са две паралелни истории на Севера.В този странен свят пътищата ни са се пресичали на няколко пъти и този път успяха да се слеят в нещо ново. Това е третото стрийминг събитие, което VREID правим до момента и в много отношения представлява края на една трилогия за нас. Този път записахме шоуто на много специално за нас място, вероятно най -монументалното и емблематично място на нашия любим роден регион Согн. Присъединете се към нас, докато отиваме „в планината“.

 

 

„Across“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.