THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия албум на KHNVM

Премиерен сингъл от предстоящия албум на KHNVM

Интернационалната (Германия/Бангладеш) олдскуул дет метъл банда KHNVM разкри премиерен сингъл от предстоящия си нов дългосвирещ албум, „Portals To Oblivion“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено чрез лейбъла Neckbreaker Records на 17-ти декември тази година.
Обложката е творба на Khaos Diktator Design.

Линк за поръчка: https://neckbreakerrecords.bigcartel.com/

KHNVM (произнася се като Kha-noom) представя слухов хаос и разрушение чрез парчетата, създадени от Showmik Das a.k.a Obliterator (ex-Homicide, Nekrohowl). Дебютният албум „Foretold Monuments Of Flesh“, издаден от Testimony Records през 2019 г., беше манифест за демонстрация на вътрешните злини в човешкия ум под формата на древното изкуство на чумата. Съставът за албума се състоеше от полския барабанист Kryzstof Klingbein и Obliterator на китари, вокали и бас. Първоначално стартиран като самостоятелен проект, поради възхищението на феновете на дебютния албум и други фактори, KHNVM преминава към пълна група.
През 2020 г. Cassian (барабани, Ex-Tarabas, Otrere) и Martyr (бас, Ex- In Stadio Ultimo, Otrere) се присъединиха като членове към ритуалите на живо и записите.
С новия си албум и малко по-различна динамика на песните от тази в предишното заглавие, KHNVM биха искали да покажат крайното спускане на човешкия ум към смъртта. По време на пътуването, подобната на демони реалност обхваща човешкото съзнание с мъчителните си нокти, като албумът изобразява вечния конфликт между тези две върховни сили.

 

 

 

Съдържание:
1. Ethos Of The Otherly World
2. Portals To Oblivion
3. Heretic Ascension
4. Drink From The Chalice Of Suffering
5. Baptized By The Father Befouled
6. No Solace
7. Spectral Chaos

 

 

Премиерният сингъл, „Heretic Ascension“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.