THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нов сингъл от предстоящия албум на Vahrzaw

Нов сингъл от предстоящия албум на Vahrzaw

Австралийската блек/дет метъл банда Vahrzaw разкри  нов  сингъл от предстоящия си четвърти дългосвирещ албум, „The Trembling Voices of Conquered Men“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 10-ти декември тази година чрез лейбъла Transcending Obscurity Records, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител – CD Digipack.
Обложката на албума е творба на Alex Shadrin/Nether Temple Design (Temple Nightside, Interment).

Австралийската блек/дет метъл банда Vahrzaw усъвършенстват звука си още от ранните години на 90-те и създават бленда от двата стила, която не може да бъде чута на друго място. В настоящия момент музиката на групата еволюира , като прави звука почти прогресивен, като освен двата стила на които залага обикновено – дет и блек метъл, бандата добавя и траш метъл елементи, оттенък на мелодия , създават своя собствена палитра и извършват неповторимия си начин на изразяване, използвайки уникални и ярки щрихи с познати и по-неочаквани, смели цветове.
Вероятно човек би могъл да се изгуби в техните измамни, непрекъснато променящи се лабиринтни структури, които подвеждат слушателя да мисли, че е бил там преди и в следващата минута да го оставят да се бори с напълно различен звуков пейзаж.
Лесно е да се види, че четвъртият дългосвирещ албум от тези криминално подценявани ветерани е написан блестящо и въпреки че се корени в староро звучене, той не само устоява на изпитанието на времето, но и призовава човек да го преразгледа и да се опита да дешифрира и разбере напълно целия му обхват и гений.

За фенове на : The Chasm, Morbid Angel, Mayhem, Sinister, Morbus Chron, Immolation, Darkthrone, Question.

 

Съдържание на албума:
1.The Trembling Voices…
2.Death of an Unknown Architect
3.Waiting with the Wolves
4.As Ships upon Shores
5.Vultures
6.The Pessimist
7….of Conquered Men

 

 

Премиерният сингъл, „Death of an Unknown Architect“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.