THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл и видео от предстоящия албум на Celeste

Премиерен сингъл и видео от предстоящия албум на Celeste

Френската блек метъл банда Celeste разкри премиерен сингъл и видео от шестия си дългосвирещ албум, “Assassine(s)”.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 28-ми януари 2022-ра година чрез лейбъла Nuclear Blast, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител – няколко разновидности плоча.

Линк за поръчка : https://celeste.bfan.link/assassine-s.yde

CELESTE разчупват границите на екстремната музика вече повече от 15 години. Когато първончално се издигат над лионската хардкор пънк сцена, те представят пред феновете свой уникален и брутален звук, доставящ екстремни нива, движещи се по свои собствени правила.

“Просто искахме да бъдем по-мрачни и да вложим повече насилие в музиката си”, разказва барабанистът Antoine Royer, като тази тяхна идеология продължава до издаването на Infidèle(s) от 2017-та година, когато бандата влага по-мелодичен подход в създаването на песните и това води до огромен отзвук от страна на общността.

Дори и при вече зададените високи стандарти, според самата банда и лейбъла, Assassine(s) е цяла една стъпка напред. Дори и албумът да съдържа циклонични китарни стени и пасажи на блажено освобождение, заглавието не прилича на нищо, което групата някога е издавала до момента.

Обхващайки модерната и напредничава продукция, парчетата в албума са също толкова сложни, но и по-директни, разнообразни и достъпни отпреди.
„Нашият лайтмотив тук беше да отворим умовете си“, казва китаристът Себастиен Дюкоте. „Положихме истински усилия да мислим извън собствената си кутия.“

Съдържание:

1.Des torrents de coups
2.De tes yeux bleus perlés
3.Nonchalantes de beauté
4.Draguée tout au fond
5.(А)
6.Il a tant rêvé d’elles
7.Elle se répète froidement
8.Le cœur noir charbon

 

Премиерният сингъл, „Des torrents de coups“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.