THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: AARA : Triade II: Hemera

Стрийм: AARA : Triade II: Hemera

На 13-ти май, швейцарската блек метъл банда AARA ще издаде  официално втората част от своята трилогия, посветена на готическата новела от 19-ти век, „Melmoth the Wanderer“. „Triade II: Hemera“ следва сюжета на книгата хронологично, като представя ослепително критичен поглед върху теизма и скептицизма чрез посредничеството на най-висок клас блек метъл. Швейцарската група също така усъвършенства звука си, като преплита християнски хорове, еврейския шофар рог и традиционни индийски вокални образци в своето поредно предложение към почитателите на тежката музика.

 

Вокалистът и текстописец Fluss коментира горепосочените елементи :
„Въвеждането на тези елементи се случи предимно като резултат от шаблона на „Melmoth the Wanderer“. В „Triade I: Eos“ религията играе роля предимно под формата на католицизъм. Въпреки това в следващите глави, представени в „Triade II: Hemera“ има много различни религиозни и етнически елементи. За да представим всичко това и да пренесем атмосферата, присъстваща в книгата, трябваше да използваме различни различни музикални елементи. Ние лично сме очаровани от различни религии, тълкувани като културни свидетелства, без самите ние да сме вярващи. Така че не бихме искали да възхваляваме или критикуваме каквото и да било.“

 

Днес групата излъчва в цял вид албума си, последвайте премиерата на “Triade II: Hemera” тук: 

 

 

 

Съдържание:

1. Phantasmagorie
2. Adoaina’s Elegien
3. Sonne der Nacht
4. Das Dunkel der Welt
5. Strepitus Mundi
6. Mitgift

 

Албумът е записан, смесен и мастериран в Chäuer Studios Bärn. Jonny Warren (MODERN RITES) създава интрото за „Triade II: Hemera“. Обложката отново е поверена на Michael Handt, като самият шаблон е усъвършенстван от Yurii Kazarian (WHITE WARD).

 

„Triade II: Hemera“ ще бъде официално издаден на CD, плоча и в дигитален формат на 13-ти май. Поръчки могат да бъдат направени на следния адрес: https://www.debemur-morti.com/

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.