THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Първи сингъл от предстоящия дебют на ESCHATOLOGY

Първи сингъл от предстоящия дебют на ESCHATOLOGY

SHADOW RECORDS (с дистрибуция от REGAIN RECORDS) с гордост анонсира издаването на дебютния едноимен запис на интернационалната блек метъл банда ESCHATOLOGY под формата на диск и 12″ винил на 30-ти юни.
Включвайки в редиците си музикантите J.K. (Craft) и B.L. (Mordbrand, God Macabre [live]) на китара и бас и M.S. (Medico Peste, Over the Voids, Mgła [live]) на вокали и барабани, ESCHATOLOGY със сигурност будят доста високи очаквания.
Основата  е суров, директен блек метъл , като групата се издига неимоверно по време на четирите песни в продължение на 27 минути.
Би било разумно (и поне наполовина точно) тази ЕСХАТОЛОГИЯ да се характеризира като звуково обобщение на останалите  групи на членовете, като в своя дебютен мини-албум бандата се стреми към паралелно царство, изковано от опит и вдъхновение, където парчета от стария  и архаичен блек метъл са пренаредени в по-тъмни и ослепителни форми.
Песните им са плътни, но и развихрени, разтърсващи като присъствие, обхващащи момента.
Поставени са и  много кукички, които да те завлекат в неизвестна посока, а цялостната атака запазва необходимата суровост и въпреки това никога не се крие зад нея.
„Eschatology“ абсолютно и категорично Сблъсква слушателя с неговите утвърдени начини на възприемане на света и след това продължава го асимилира цял… като същинска  черна дупка.
Без  пелерини, без забавление: това е ESCHATOLOGY .
Миналото и настоящето горят с цялата си мощ и тези пламъци идват за теб!

Линк за поръчка: https://bit.ly/3NaC6xT

 

 

 

Съдържание:
1.Cataclysm I
2.Cataclysm II
3.Cataclysm III
4.The Wound

 

 

Премиерният сингъл, „Cataclysm I“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.