THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: MOURNFUL CONGREGATION : The Exuviae of Gods – Part I

Стрийм: MOURNFUL CONGREGATION : The Exuviae of Gods – Part I

Неостаряващите крале на екстремния дуум метъл MOURNFUL CONGREGATION се завръщат с премиера на  новия си EP запис, ‘The Exuviae of Gods – Part I“ – първата от двете части на серия EP записи, които ще се появят между дългосвирещите албуми.
Може би известни еднакво с колосалната дължина на песните си, както и с възбуждащото си и мрачно великолепие, Mournful Congregation представят новия си запис в три обширни песни с дължина от 37 минути. Двете нови парчета, плачевният химн „Mountainous Shadows, Cast Through Time“ и до голяма степен акустично отразената замечтаност на „The Exuviae Of Gods“ представят продължаващото разширяване на вселената на Mournful Congregation.
И за финал, групата преразгледа и презаписа едно от най-старите си парчета, датиращи чак от демо дните им през 1995 г. – „An Epic Dream Of Desire“.
В дискография, обхващаща три десетилетия, извисяващото се наследство на Mournful Congregation в метъл ъндърграунда е неоспоримо и „The Exuviae Of Gods – Part I“ е още една тухла в тяхното вечно продължаващо завещание, дарено на смъртните.
Барабаните са записани в Red Lantern Studios от Evan Mersky.
Всичко останало е записано и смесено в Cave Studio от Damon Good.
Мастерирането е осъществено от Brad Boatright е студио Audiosiege.
Обложката е творба на Karmazid.
Записът ще бъде официално  издаден на 27-ми май чрез лейбълите 20 Buck Spin и Osmose Productions, като ще бъде наличен в дигитален формат, на касетка , диск и плоча (плочите ще бъдат налични по-късно през годината).

 

 

Съдържание:

1.Mountainous Shadows, Cast Through Time 14:05
2.The Exuviae of Gods 07:11
3.An Epic Dream of Desire 15:47

 

 

 

 

Официална премиера на записа в YouTube:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.