THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Sacred Son : The Foul Deth of Engelond

Стрийм: Sacred Son : The Foul Deth of Engelond

Великобританската блек метъл банда Sacred Son издаде четвъртия си дългосвирещ албум, „The Foul Deth of Engelond“.
Студийното заглавие се разпространява самостоятелно от групата в дигитален формат и под формата на диск, и чрез лейбъла True Cult Records под формата на аудиокасета и плоча.
Записите на албума са осъществени от Chris Fullard, а по смесването и мастерирането работят Randall Dunn и Adam Gonsalves.
Обложката е творба на Mitchell Nolte.

Линк за поръчка: https://bit.ly/3yzYdJZ

‘Какво могат да ни покажат и каква причина биха могли да изтъкнат, защо са ни нужни други господари, освен нас самите?’
– John Ball, 1381

Sacred Son се завръщат с новия си албум, ‘The Foul Deth of Engelond’; блек метъл хроника на Селско въстание в Англия през 1381-ма година. Изтъквайки исторически записи със спекулативна инверсия, албумът разказва за това яростно и трагично Велико въстание като протореволюционен момент в английската история, който отеква силно в нашето собствено токсично и фрагментирано настояще. Историята е представена като вдъхновение и алегория, като главният автор на песните, Дейн Крос, я описва като своя ода за праведното ляво политическо насилие.

„The Foul Deth of Engelond“ бележи връщане към експанзивното звучене на дебюта на бандата, като същевременно продължава отдалечаването от историята, започнала с втория дългосвирещ албум. Новият албум на квартета е записан от маестрото на ламповия усилвател Крис Фулард (Ulver, Sunn O)))), Boris) във фокусираното към аналоговия звук студио Holy Mountain Studios в Лондон. След това тези сесии са миксирани от Рандал Дън (Wolves in the Throne Room, Earth, Kayo Dot) в неговото студио Circular Ruin в Ню Йорк, което води до богат, масивен и обгръщащ звук от текстурирана многослойна китара, пропулсивни ритми, каустични гласове и характерната атмосфера на Дън, предизвикваща духа.

„Смърт на подлизурковците!“

 

 

Съдържание:

1.Pestilence 01:24
2.The Foul Deth of Engelond 13:00
3.Le Blakheth 09:51
4.The Boy King 08:51
5.Vengeance I & II 09:26

 

 

 

Стрийм на албума в Spotify:

 

 

 

 

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.