THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия албум на Atramentum

Премиерен сингъл от предстоящия албум на Atramentum

Великобританската блек метъл банда Atramentum разкри премиерен сингъл от предстоящия си втори дългосвирещ албум, „Through Fire, Everything Is Renewed“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 17-ти юни чрез лейбъла Invictus Productions, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител – диск и плоча.

От лейбъла споделят:
„Through Fire, Everything is Renewed“ е гнозисът на Atramentum, открит чрез Дракона: откровението, че всичко, което може да процъфти, първо трябва да бъде заличено в пламъци. Албумът, макар и втори по хронология, служи като първата наистина формулирана звукова визия на групата, чрез присъединяването на Jehannum (Pensées Nocturnes, Imha Tarikhat), оформящ ударната половина на Atramentum. В синтез с инструментариума и вокалите на Frater XI се ражда втората част от музикалното преклонение на Atramentum, показваща безкрайно мрачно и шеметно изкуство, изпълнено с искрено проклятие и регенерация.
Тази ода към нощната страна представя осем ритуала от визията на Atramentum за блек/дет метъл, с многоцветната продукция и любезното съдействие на уважавания BST (Aosoth, VI, Aborted).

Прорицание на жестокост, красота, злоба, отрова и хтонично сливане – почувствайте очистителното изгаряне на „Through Fire, Everything is Renewed“!

 

 

Съдържание:

1.I 02:57
2.II 06:29
3.III 06:24
4.IV 06:20
5.V 07:44
6.VI 06:44
7.VII 07:11
8.VIII 09:46

 

 

Премиерният сингъл, „VII“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.