THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Predatory Light : Death and the Twilight Hours

Стрийм: Predatory Light : Death and the Twilight Hours

Американската блек/дуум метъл банда Predatory Light излъчи премиерно предстоящия си втори дългосвирещ албум, „Death and the Twilight Hours“.
Очаква се студийното заглавие да бъде  официално издадено утре, на 20-ти май,  чрез лейбъла 20 Buck Spin.
Продуцент и отговорен за смесването на музиката в албума е Andrew Oswald.
Мастерирането е поверено на Dan Lowndes.
Обложката е творба на Aron John Dubois.

След шест години , прекарани в смъртоносен покой, Predatory Light се завръща. Изпод камъните на църковния двор отровеният, разрушен хор се издига, за да облее света в своята нощна светлина.
Отново установен в духовната пустиня на югозапада, дяволският квартет е реанимиран от същите адски регенти, които съставляват смъртоносното суеверие. В резултат на това четиримата музиканти, стоящия зад идеята за ‘The Anatomy of Unholy Transformation’ на Predatory Light, започват да се ровят в далеч по-мрачните ъгли на своето тъмно и все повече изкривяващо се подсъзнание.

“Death And The Twilight Hours”, вторият албум на Predatory Light се състои от четири извисяващи се лабиринта с адска техничност, лъхащи на древно зло и зловещ църковен кошмарен блек метъл в стила на Южна Европа и Южна Америка.
Тези четири химна концептуално медитират върху триумфа на смъртта по време на чума, като се фокусират върху психологическия ужас и възторг от предстоящата гибел на човечеството. Взаимствайки образи от разказа на Бокачо за чумата в родната му Флоренция и вдъхновени от записите на Лукреций за атинската чума, Predatory Light изследват историческия начин на мислене за човешкия грях и мъчението – предизвиквайки архетипното олицетворение на смъртта, докато приковава човешкото съзнание към царството на земно страдание.

Зловещите, спектрални китари, които се носят като гробищна мъгла над всичко и привличат към освобождаване, разказват историята на „Death And The Twilight Hours“ толкова, колкото и язвителните болни вокали, насочващи по пътя.
Съвсем решително и рязко , завръщането на Predatory Light представя втория дългосвирещ албум на една от най- огромните и отличителни банди в американския блек метъл.

 

Съдържание:

1. The Three Living and The Three Dead
2. Wracked by Sacred Fires
3. Death and the Twilight Hours
4. To Plead Like Angels

 

 

 

Официална премиера на албума в YouTube:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.