THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Verberis : Adumbration of the Veiled Logos

Стрийм: Verberis : Adumbration of the Veiled Logos

Новозеландската блек метъл банда Verberis издаде днес втория си дългосвирещ албум, „Adumbration of the Veiled Logos“.
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Norma Evangelium Diaboli, като е налично в дигитален формат и на физически носител – диск.
Обложката е творба на Ars Alchymiae.

Линк за поръчка: https://bit.ly/NoEvDia-VERBERIS

„Adumbration of the Voled Logos“ е 58-минутна интерпретация на неуловимото от пет различни ъгъла. Говори за обвития парадокс на божествената пустота – свирепост, тържественост и пълна необятност чрез сливането на блек и дет метъл традиции.
Две години от намерението до завършването и записването измежду два диаметрално противоположни континента, вторият албум на Verberis е произведение, което претърпява по-нататъшно усъвършенстване на онова, което вече успяхме да чуем с EP записа „Vorant Gnosis“ от 2018 г.
Еволюция, стимулирана от изчистването на визията и усъвършенстването на специфичните есенции, които са най-подходящи за него, „Adumbration of the Voaled Logos“ е монумент, чиято звукова интензивност е съчетана както с атрактивното произведение на изкуството на Ars Alchymiae, така и с метафизичния предмет на материята на албума.
Както и при предишното EP, основите на “Adumbration of the Veiled Logos” са положени от DA (китари) и след това актуализирани чрез незаменимия опит на JSM (ударни), NH (вокали) и MP (бас).

 

 

Съдържание:

1.Sepulchre of Shattered Saints
2.Adamantine Amidst Transience
3.Severed Paragon
4.Ennoia
5.I am the Father and the Tomb of the Heavens

 

 

 

Официална премира на албума в YouTube:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.