THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: SVAR : Under a Sky Full of Thunder

Стрийм: SVAR : Under a Sky Full of Thunder

Полският блек метъл проект SVAR издаде новия си EP запис, „Under a Sky Full of Thunder“.
Svar е самостоятелен блек метъл проект, основан през 2020-та година в Краков от Kamil Bolesta. През 2021-ва година той издава дебютното EP „Behind the Veil“.
Поръчките на новия EP запис, „“Under a Sky Full of Thunder““ са вече стартирани в BandCamp страницата на музиканта (https://svarkvlt.bandcamp.com/releases).
Самата музика в заглавието е записана от Kamil Bolesta , който освен това отговаря за китарите, баса и вокалите,както и за смесването и мастерирането на миниалбума.
Обложката е създадена от Yaggvh.

Коментар на Svar за новото заглавие:
„Това е концептуален миниалбум, фокусиран върху славянския бог на гръмотевиците – Перун, както и като цяло върху славянските вярвания за светкавиците. Записът съдържа четири парчета, сред които поне един е инструментален. Всяка песен разказва отделна история, по някакъв начин свързана с предишната тема. Встрани от текстовете, обложката също отговаря на темата на албума. Обложката изобразява дърво, ударено от мълния , докато в книжката към физическите носители можете да видите и символи, свързани с въпросното божество.“

FFO: ранните MGŁA, SARGEIST, DRUDKH

 

 

Съдържание:

1. Downfall
2. Luminous, lethal force
3. Sanctified by the lightning
4. Under a sky full of thunder

 

 

 

Oфициална премиера на албума в YouTube:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.