THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Trinitas представят сингъла „Tomb of the Misanthrope“

Trinitas представят сингъла „Tomb of the Misanthrope“

Интернационалната блек метъл банда Trinitas разкри първи сингъл от предстоящия си албум, „Total Heresy“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено чрез лейбъла Ván Records през септември, като точна дата за момента не е обявена.
Trinitas е нечестивият съюз на Троицата, възхваляващ стария дух на блек метъла. Триъгълникът от пламъци се насочва от Германия и Швеция. Членове са Vargher (китари, бас, допълнителни вокали), Tormentor (барабани) и Azathoth (некромантски писъци, текстове).
Идеята за Trinitas се появява през 2012-та. И тримата членове се познават по това време от доста години поради другите си дейности.
От самото начало става ясно, че Trinitas трябва да бъде почит към блек метъл движението от началото на 90-те. Затова музиката е сурова и донякъде примитивна – съзнателен противоположен полюс на това, което днес хората наричат блек метъл, до голяма степен.
Няма нищо прогресивно в музиката на Trinitas и текстовете се занимават само със Смъртта и Дявола. Почит към времето, когато блек метълът беше нещо повече от музика и се слушаше не, за да бъдеш интересен и да привличаш внимание към себе си, а защото наистина те прогаря отвътре.

 

 

Скоро ще научим повече детайли, а засега можем да чуем парчето „Tomb of the Misanthrope“.

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.