THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Oerheks : Cagghenvinna

Стрийм: Oerheks : Cagghenvinna

Новосъздаденият белгийски блек метъл проект Oerheks издаде дебютния си дългосвирещ албум, „Cagghenvinna“.
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Amor Fati Productions , като може да бъде открито в дигитален формат и на физически носител – плоча.

Линк за поръчка: https://bit.ly/3bYDqaa

Дълбоко в сърцето на фламандския Хагеланд един дух се пробужда и си припомня истории от минали древни времена. Този дух е OERHEKS, бродещ сред древни гори, отдавна изчезнали. Плътни мелодии и бушуващ глас пренасят слушателя във времена отвъд настоящето, в минали времена и в такива все още неизвършени.
Тъй като барабаните със средно темпо акцентират събмелодиите на бас китарата, а атмосферата на синтезатора изгражда стегната аура около вече многопластовите китарни мелодии, човек може да разбере, че суровият звук и чистата продукция могат да вървят ръка за ръка.
Именно това противоречие подхранва „CAGGHENVINNA“, като OERHEKS демонстрира музикален пейзаж през очите на местните митове и предания. Още веднъж, това издание наподобява пътуване, както концептуално, така и музикално. Първите звуци на OERHEKS формират ясна декларация за класическа блек метъл мелодичност и зловещ дисонанс, заложени в основите на проекта.

 

 

Съдържание:
1.Door Doornen Overtogen 06:48
2.Transmutatie tot het Edele 08:48
3.De Oude Eik & Eindigende Lust 08:21
4.Doorheen de Demervallei 08:43
5.Stilte, deel één: Een Storm der Tijd 07:02

 

 

 

Стрийм на заглавието в BandCamp:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.