THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нов сингъл от предстоящия дебют на ECLESIOS

Нов сингъл от предстоящия дебют на ECLESIOS

Новосъздадената германска блек/дет метъл банда ECLESIOS разкри нов сингъл от предстоящия си дебютен дългосвирещ албум, „Halls of Salvation“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 30-ти септември чрез лейбъла Eisenwald, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител – диск.

„Halls of Salvation“ ще донесе огромно удоволствие за почитетелите на дет метъла с блек метъл влияния, следвайки съвсем стегнат подход : носталгичен, но без да му липсва сила. Защото само смъртта е всемогъща. И само смъртта е истинска.

Небесата са обгърнати в пламък и стадото се моли за спасение. Но спасението никога не идва. Разбира се, че не. Това, което те смятат за свято, е храм, направен от кости, плът, кожа и кръв – църква, която се моли за техните вече изкупени души. Това е храмът на ECLESIOS. Група от поклонници-ренегати от Тюрингия, формирани под същото име, отваря широко вратите на криптата. В своя дебютен запис, издаден в заговор с Eisenwald, те разкриват прогнилите трупове на дет метъла от началото на 90-те по свой собствен неясен начин.

Тримата музиканти зад ECLESIOS също така свирят в добре познати блек метъл банди като MOSAIC, INFAUST и WOLFHETAN. Идеята за създаването на нов проект се заражда през лятото на 2019 -та година. Членовете се познават отдавна, вече са свирили или свирят заедно в различни групи. Така че това се оказва идеалният момент да обединят енергията и идеите си и да пуснат страстта си към старошколския дет метъл да лети свободно.

Дебютният им запис „Halls of Salvation“ предлага изкушение за всички фенове на основоположници като Incantation, Immolation, Autopsy, Grave, Entombed и Morbid Angel.
Части от сакрално величие и пълзяща обреченост заедно с гадни бласт бийтове и класически дет метъл рифове позволяват изпълнения с блек метъл в духа на The Ruins of Beverast и Verdunkeln. Ето защо, ECLESIOS призовава духа, естетиката и звука на 90-те: мрачен, суров и нефилтриран.

 

Линк за поръчка: https://ffm.bio/eclesios

 

 

 

 

Съдържание:
1.Halls of Salvation
2.Eclesios
3.N.O.S.
4.Death Chiming
5.Nuclear Vulva

 

 

Премиерният сингъл, „Nuclear Vulva“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.