THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

…AND OCEANS представят сингъла „Cloud Heads“

…AND OCEANS представят сингъла „Cloud Heads“

Финландската симфонична блек метъл формация …AND OCEANS разкри нов сингъл и видеоклип. Парчето носи името ‘Cloud Heads’ , като е взето от предстоящия албум на групата, който ще бъде издаден на 27-ми януари 2023-та година.
Детайли за него ще бъдат споделени на по-късен етап, оглеждайте се наоколо.

 

Премиерняит сингъл, ‘ Cloud Heads’:

Китарисът и основател на бандата Timo Kontio коментира:

„Cloud Heads“ разбива ледовете. Първата нова песен, която завършихме след издаването на „Cosmic World Mother“ – тази, която зададе тона на останалата част от процеса на писане. Парчето счупи леда, така че другите да могат да го последват и да прекосят океана.
Смятаме, че е уместно той да продължи своето пътуване и да разчисти леда за издаването на албума!Безграничният автор, гигантската глава, гласовете на вятъра ще ви отведат на пътешествие без кожа и плът тази есен и зима. През пространството и времето, в магнетичен поток извън нашия обсег и обхват. През калейдоскоп от значения към края!

 

…AND OCEANS издадоха последния си дългосвирещ албум ‘Cosmic World Mother’ през май 2020-та година. Можете да го чуете във всички стрийминг платформи и да го закупите в официцалния магазин на Season of Mist.

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.