THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: PESTLEGION : Sathanas Grand Victoria

Стрийм: PESTLEGION : Sathanas Grand Victoria

Германската блек метъл банда PESTLEGION излъчи премиерно своя  втори дългосвирещ албум, „Sathanas Grand Victoria“.
Студийното заглавие ще бъде официално  издадено на 30-ти септември чрез лейбъла Osmose Productions, като е предвидено да бъде налично в дигитален формат и на физически носител – аудиокасета, диск и плоча.

С албума ‘Sathanas Grand Victoria’ PESTLEGION се завръщат с мрачна блек метъл атака срещу всичко „свято“. Албумът нищожава всяка надежда за по-добро бъдеще, като се фокусира върху същността на човешкия живот и усилия, концентрира се върху самата смърт, последната победа на съблазнителя на човечеството.
Четиримата немски маниаци композират осем песни, които водят в тъмно и изгубено съществуване, заобиколено от страх и адски гръмотевици. Звуковите сцени на PESTLEGION са широки и динамични, но в същото време примитивни и аналогови.

Миксирани и мастерирани от барабаниста на SODOM Тони Меркел и подкрепени от вокалите на Том Ейнджълрипър,парчетата в новия албум на PESTLEGION ясно показват, че се придържат дълбоко към старата школа в началото на зараждането на блек метъла , но тласкат жанра към нов и призрачен акцент, комбинирайки мрак, скорост, бруталност и атмосфера до чиста какофония …подкрепяйки всичко, което звучи несвято или дори мъртво.

 

Линк за поръчка: https://bit.ly/3KzOyXR

 

 

Съдържание:

1.Intro 01:20
2.We Deny Thy Name 04:31
3.The Portal 06:05
4.Into The Golden Valley 03:55
5.Ketzer Reim 04:27
6.Sathanas Grand Victoria 04:42
7.Adjuration Of The Elder Gods 04:14
8.Entsage Gott 04:47
9.The Warlock’s Curse 05:18

 

 

Официална премиера на албума в YouTube:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.