THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Patria споделиха официално видео към песента „Archetypes“

Patria споделиха официално видео към песента „Archetypes“

Бразилската блек метъл банда Patria излъчва официално видео към сингъла „Archetypes“.
Парчето е част от албума „Hexerei“, издаден от Ketzer Records (Европа), Dawnrazor Records (Южна Америка) и Helvete Records (Мексико) на 15-ти юли.

Гледайте видеото към „Archetypes“ тук:

„Archetypes“ съдържа текстове, вдъхновени от книгата Enuma Elish, която е най-старият писмен мит за сътворението на боговете, според космологичния възглед на вавилонците. Митът изобразява Тиамат под формата на гигантска змия, докато Мардук, с огромния си арсенал, е изправен пред няколко битки, за да я победи. След победата си Мардук става лидер на боговете чрез акламация и разделя трупа на Тиамат на две части, като горната половина става небе, а долната половина става земя.
След това създава човечеството с кръвта и костите си. Enuma Elish, известна още като „седемте скрижали на сътворението“, се счита от учените за основния изходен материал за книгата Битие. Когато седемте плочки са открити, доказателствата сочат, че са били използвани в „ритуал“, което означава, че са били рецитирани по време на церемония.

Във видеото се опитва да илюстрира тази история по по-широк и по-субективен начин, показвайки, че тези древни мисли и митове все още могат да отекнат в реалния живот днес , по различни начини .

Музикалното видео е продукция на Head Label Audiovisual – агенция, ръководена от Walter de Andrade, който отговаря за заснемането, режисурата и постпродукцията. Във видеото участва актьора Валбер Родригес, като гримьора Уанеса Бразил и костюмите на Лео Зинконе помагат за неговото сливане с героя.

 

Последвайте бандата:
Instagram: https://www.instagram.com/patriablackmetal
Facebook: https://www.facebook.com/patriaofficial
Bandcamp: https://patriaofficial.bandcamp.com
Website: https://www.patriaofficial.com

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.