THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Die Sünde : Strega

Стрийм: Die Sünde : Strega

Италианската пост-блек метъл банда Die Sünde разкри за свобдно слушане новия си EP запис, „Strega“.
Миниалбумът се разпространява чрез лейбълите Drown Within Records, Ripcord Records и Violence In The Veins Records в дигитален формат и на физически носител – плоча, като официалната дата за издаване е 14-ти октомври.
Музиката в заглавието е записана от Michael Anthony Foti в Belvanera Audio Productions.
Смесването и мастерирането са дело на Michael Anthony Foti от Belvanera Audio Productions.
Обложката е творба на Ikosidio.

 

Можете да чуете „Strega“ тук:

 

Съобщение от бандата:

Вещицата като култ към природата, неин защитник, лечител.
Вещицата като култ към злото – езотеризъм, насочен към унищожение, демон.
Вещицата като женска фигура: независима, мъдра, плодовита.

Това, което ги обединява, е животът и неговият цикъл и тяхната сакрална връзка с природата.
Тъй като само жените могат да го генерират, да го гледат и пазят с мъдрост и сила.
Тъй като Тя е свързана с Природата, Тя може да предизвиква сили и духове, свързани с реалности, които са недостъпни за другите, като притежател на мистични и лечебни знания и тайни, в пълен контрол върху знанието за жизнения цикъл на самата природа и живите същества.
Като кобила, Тя има способността да огъва и унищожава волята и живота на хората, в пълен контрол над езотеричните изкуства, свързани с езичеството / сатанизма, а походката и чертите ѝ се струват на човека като демонични.
Същност, съставена от триадата, която създава живот, огъва го и го унищожава и която ще регенерира пепелта му, за да му даде нов живот.
Оттук и химнът за необходимостта от промяна, за необходимостта от връщане към извора, от отказ от безпочвеността, безсмислието и неправилността на съвременната неустойчива мисъл, която може да доведе само до разруха, унищожение.
Насилието изисква насилие.
Единственият начин е чрез предизвикване на същност – нещо, което не е правилно от този свят, но което съдържа в себе си основните характеристики, подходящи за пречистване чрез унищожение, но също така способно да възстанови живота чрез него, прекроявайки един по-устойчив свят, свързан с естествените традиции и основи, за да свърже отново човека с истинската му същност, с истинския му произход, с неговото духовно Аз.
Не е прост път или такъв без жертви, но в крайна сметка – крайно необходим.
Цикъл в три действия.

Евокация: Същността се нарича и Тя се проявява в реалността.
Пречистване: Чумата се разпространява бързо и жъне души.
Сътворение: Първичната тиня, която ще съживи старите сили, е пропита с пролятата кръв. Природата си връща обратно пространството, повеждайки война срещу рака, наречен „човечество“.

И кръгът се възстановява.

Сила за жените, за духовната свобода и за Природата, които винаги са били гледани с недоверие, неразбрани и демонизирани от невежеството през вековете на „еволюция“, мистифицирани, измъчвани, изнасилвани и потискани.
Те трябва да бъдат възхвалявани, слушани и защитавани като единственият ключ към самия живот, като единствените, способни да го генерират, като единствените, способни да създадат баланс на растеж и истинско бъдеще за света.

 

 

 

 

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.