THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Детайли около предстоящия дебют на DER TRAUERSCHWAN

Детайли около предстоящия дебют на DER TRAUERSCHWAN

Шведският блек/дуум метъл проект DER TRAUERSCHWAN разкри детайли около предстоящия си дебютен дългосвирещ албум, „Sanguinare Vampiris“.
Заглавието ще бъде издадено чрез лейбъла Soulseller Records на 25-ти ноември , като ще бъде налично на диск, плоча (сива и черна) , както и в дигитален формат.
Цялата работа върху продукцията на албума, включително и обложката, е дело на композитора и идеолог на проекта Tristan Moreau.

Разделяйки се с HETROERTZEN в края на 2021-ва година,басистът Ham продължава по свой собствен път като основава DER TRAUERSCHWAN през същата година в шведското градче Västerås.
„Sanguinare Vampiris“ е сбор от поезия и музика, написани през изминалите две години на пандемия. Вдъхновени от английските поети на романтичната ера, лирическите теми обследват разголения дневник на един вампир. И  докато в музикално отношение се случва симбиоза между 90-тарски дуум и блек метъл, хармоничните уроци от класическата музикална теория също си казват думата и оставят своите следи в албума.
С вдъхновения , колебаещи се между Summoning и My Dying Bride, DER TRAUERSCHWAN представя уникална бленда от мрачен дуум и блек метъл, с вдъхновени от вампириската романтика  текстове, изразени красиво чрез преследващ и обсебващ стил на писане на песните.

 

 

Съдържание:

1. Of Broken Vows and Sorrow
2. To Where No Pathway Goes
3. From Artery to Vein
4. Sanguinare Vampiris
5. The Malady of Mortality
6. Out of Sight, Out of Mind
7. Cor Cordium

 

 

Полезни връзки:
https://www.facebook.com/trauerschwan
https://www.instagram.com/trauerschwan

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.