THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

KAMPFAR представят сингъла „Rekviem“

KAMPFAR представят сингъла „Rekviem“

Норвежките блек метъл титани KAMPFAR представят  нов сингъл от предстоящия си албум, „TIL KLOVERS TAKT“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 11-ти ноември тази година чрез лейбъла  Indie Recordings, като вече може да бъде поръчано на физически носител – диск и плоча.
На обложката на албума е изобразена творбата „Village fire at night“ от Heinrich Bürkel.

Линк за поръчка: https://bit.ly/3pFX7Xr

„Til Klovers Takt“ е албум, който стои на раменете на всичко, зародило се преди него в каталога на Kampfar. Той черпи вдъхновение както от първата песен, написана преди 28 години, така и от всеки друг период от миналото на групата.
Резултатът е фино настроен албум, където всяко парче има свой собствен глас и своя собствена атмосфера, където нищо не е случайно и където групата, след като поема контрола върху всички аспекти на процеса на записите, успява да създаде точно албума, който си поставя като цел.

KAMPFAR е едно от оригиналните имена в норвежката блек метъл сцена. С над 30 години съществуване и слава на едно от най-значимите имена в изпълненията на живо, Kampfar продължават да бъдат сила, която тежи на мястото си. В дискографията на бандата присъстват ключови албуми, които едновременно доминират и допринасят за формирането на модерната блек метъл сцена, каквато я познаваме днес. Почти всяка творба от богатата им палитра е включена в множество класации за най-доброто от годината, като освен това бандата получи отличия като норвежката награда Грами за метъл през 2019-та година за албума „Profan“.

 

 

 

Съдържание:
1.Lausdans Under Stjernene
2. Urkraft
3.Fandens Trall
4.Flammen Fra Nord
5.Rekviem
6.Dødens Aperitiff

 

 

Премиерният сингъл, „Rekviem“:

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.