THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нов сингъл от предстоящия албум на Appalling

Нов сингъл от предстоящия албум на Appalling

Американската блек/дет метъл банда Appalling разкри нов сингъл от предстоящия си трети дългосвирещ албум, „Sacrilege“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 2-ри декември чрез лейбъла Personal Records, като е налично за поръчка в дигитален формат и на физически носител – диск в лимитиран тираж.

Дебнейки от дълбините на Ричмънд, Вирджиния и включвайки членове на Fire Faithful и U.S. Bastards, APPALLING търпеливо изграждат стабилна дискография, която е едновременно освежаваща и неподлежаща на времето.
Интегрирайки както дет метъл, така и блек метъл, звукът на APPALLING е нещо повече от просто блатния стандарт „blackened death metal“, задръстващ толкова много дистрибуторски списъци. Усъвършенствани по време на турнетата по източното крайбрежие на Америка и Средния запад, двата им дългосвирещи албума до момента, „Secrets of the Adept“ от 2017 г. и „Inverted Realm“ от 2019 г., ярко показаха проницателността на групата по време на писането на песни и смъртоносната екзекуция, поднасяна с всяко издание.

Сега групата се появява в УЖАСЯВАЩ вид с еретично досие – същинско кощунство.
В „Sacrilege“, APPALLING изследват темите за психичните заболявания, плюят по християнството и се наслаждават на сатанинските грехове на плътта. В музикално отношение групата значително е засилила бруталността, като същевременно никога не забравя огнените куки или ударните рифове – и разбира се, запазвайки всичко в границите на блек метъла и неговото мрачно влияние.
APPALLING са еднакво привлекателни за феновете на 1349, Morbid Angel, Satyricon и Vader – или просто тези, които обичат добре написания екстремен метъл.
Животът е грозен, пълен с грях и проклятия. Насладете се на тази реалност с новото заглавие на APPALLING!

 

Съдържание:

1.The Morningstar After (Intro)
2.Life in Prism
3.Gilded Restraints
4.Unwavering Feeling of Dread and Despair
5.Father Inferior
6.Collection Plate
7.Pavilion
8.Nunsploitation
9.These People Need to Die

 

Премиерният сингъл, „These People Need to Die“:

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.